A Simplex Security Kft. 1998 decemberében alakult baráti, majd néhány hónappal később családi vállalkozásként. A Cég tevékenységének fő iránya elsősorban a vagyonvédelem, objektumokban, telephelyeken őr- és portaszolgálat ellátása, üzembiztonsági, magánnyomozói feladatok végrehajtása. A gazdasági társaság és a kooperációs körébe tartozó vállalkozások alkalmazottai a rendvédelmi szerveknél több évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező, megbecsült, speciális, mérnöki, számítástechnikai és közgazdasági képzettségű szakemberek segítségével folytatja tevékenységét. Üzleti filozófiánk olyan színvonalú szolgáltatás nyújtása Megbízóink részére, amely messzemenően figyelembe veszi érdekeiket és anyagi lehetőségeiket, s emellett teremt biztonságot, mely hozzájárul tevékenységük eredményességéhez.

A Simplex Security Kft. szolgáltatásainak működése maradéktalanul megfelel a személy-és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenységet szabályozó 2005. évi CXXXIII. Törvény előírásainak, a megfelelő alapbiztosítással rendelkezik, indokolt esetben kiegészítő biztosítást köt. A szolgáltatási feladat megismerését követően – rövid határidőn belül – végrehajtási tervet és árajánlatot nyújtunk be a Megbízó felé, melyben a konkrét feladatok kerülnek rögzítésre, véglegesítést követően szerződésbe foglalásra.

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .