Amikor az ember egy frissen festett lakásba költözik nincs gondja a felújításra. Viszont ahogyan telnek az évek az otthon – legyen az ház, házrész, lakás – felújításra szorul.

Lehet ez a komfortérzet növelése, falak elhasználódása, színek kifakulása, szerelési munkálatok utáni helyreállítás, vagy meghibásodás miatt.
Vállalom, hogy otthonát olyanná varázsolom, ahogyan Ön megálmodta. A mai világban a szobafestő szakmában is elengedhetetlen a gyors, egyben minőségi munka kivitelezése.

Én is erre törekszem! Célom az, hogy Ön elégedett legyen a munkámmal és problémamentesen megoldjam az elképzeléseit, igényeit. Több éves tapasztalat áll mögöttem és ezt felhasználom, hogy minőségi munkát végezzek.
Sok gondot szokott okozni a festés után maradt festék foltok feltakarítása? Én erre is ügyelek. A bútorokat letakarom, a padlót megóvom! Magam után tisztaságot és rendet hagyok. Ezzel is megkönnyítve az Ön dolgát.

Molnár Tibor

egyéni vállalkozó, kisadózó
Érdi szobafestő
2030 Érd Visegrádi u. 48.

Tel: +36 30 590 1417
E-meil: info@kifestek.hu

https://kifestek.hu/

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .