Gipszkartonozás-gipszkarton szerelés előnyei

A gipszkarton, gipszből, darált papírdarabokból, illetve perlitből álló építőipari alapanyag alkalmazása világszerte elterjedt, leginkább a válaszfalak, mennyezetek, takarások készítéséhez használják. A gipszkartonozás legfőbb előnyei közé sorolható, hogy  könnyűsége miatt gyorsan szerelhető, ugyanakkor tiszta, tehát minimális anyagveszteséggel, piszokkal jár.

Nincs habarcs, nem kell a kötőanyag megszilárdulására várni, mindössze glettelni és festeni szükséges.

A gipsz olyan természetes anyag, amely környezetbarát, illat-semleges, nem mérgező és környezetbarát, építésbiológiailag kifogástalan. A belőle készült lemezek meleg tapintásúak, jó komfortérzetet biztosítanak. Sok kis pórusa szükség esetén felveszi a nedvességet, túl száraz levegőnél visszapárologtatja a helyiségbe, biztosítva a kellemes klímát.

Gipszkarton szerelés árak

Az  áraink menüpont alatt  szereplő egységárak irányadóak, de pontos árat minden esetben az ingyenes helyszíni felmérést követően árajánlat formában tudunk adni. Az árajánlatot a helyszíni felmérést követően 24 órán belül megküldjük, az abban szereplő áraktól soha nem térünk el.

Hívjon minket bizalommal, állunk rendelkezésére gipszkarton szerelési munkálatok esetén.

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .