Egyedi készítésű bútorok

Legyen szó álmaid konyhájáról, hálójáról, gardróbjáról vagy épp irodádat szeretnéd bebútorozni nincs akadály. Több mint 20 év tapasztalattal.

Legyen szó álmaid konyhájáról, hálójáról, gardróbjáról vagy épp irodádat szeretnéd bebútorozni nincs akadály. Több mint 20 év tapasztalattal a hátam mögött rövid határidőn belül megvalósítom elképzeléseidet.

Ha szereted a fa melegségét, látványát, puhaságát, a természet közelségét kiváló megoldást jelenthet a rideg fal burkolása és erre a legjobb megoldás a falburkolat, lambéria és a parketta.

Okos telefonról böngészel? Telefonon innen is hívhatsz ha rákattintsz a telefonszámra.

Hívjon most! +36 20 368 9329

Egy igazán jó oldal beszédes tartalommal rendelkezik, sok-sok gyönyörű bútorral és kevés szöveggel. Én is arra törekszem, hogy az általam készített bútorok elnyerjék a tetszéseteket, és mielőbb boldog tulajkdonosai, használói legyetek valamelyik munkámnak.

Vállalkozásom Pest megyében, Kartalon található, így Budapest közelsége megfelelő megoldás számodra, ha a fővárosban laksz.

Megbeszélt időpontban kérésedre felkereslek és egy személyes találkozó keretében tanácsokkal., megoldásokkal szolgálok, ha új, szép, és hangulatos bútort, vagy bútorokat szeretnél látni lakásodban.

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .