Nyílászáró Pécs

Nyílászáró Pécs

Cégünk 1998-ban alakult, azzal a szándékkal, hogy a hosszú évek során megszerzett szakmai tapasztalatainkra alapozva professzionális megoldásokat nyújtsunk partnereink számára fa nyílászáró gyártásban. Bonyhád – Majosi üzemünkben a legmodernebb gépeink és gyakorlott szakembereink segítségével készítjük el azokat a kiváló minőségű fa nyílászárókat, melyek árai – az egy-két darabos rendeléstől kezdve, a szériagyártásig – a legmegfelelőbb kategóriába sorolhatók.

A standard, illetve szokásos méreteken, illetve kivitelen át igen kedvező feltételekkel vállaljuk a teljesen egyedi típusok akár a klasszikus, műemlék jelegű, vagy a legmodernebb nyílászárók gyártását. Fa nyílászárók, egyedi fa nyílászárók valamint műanyag nyílászárók Rehau és Triump profilból való gyártását biztosítjuk. Biztosak vagyunk benne, hogy a legkülönlegesebb igényekre is megtaláljuk a megfelelő megoldást.Cégünk saját festő műhelye lehetőséget nyújt a fa nyílászárók magas nyomású, több rétegű festésére (ipari vizes bázisú vastag lazúr anyagból), továbbá szakszerű be- és esetenként a régi nyílászárók kiszerelésére is. Cégünk ÉME építőipari műszaki engedéllyel rendelkezik.  Büszkék vagyunk arra, hogy olyan visszatérő partnerekkel dicsekedhetünk, akiknek a rendkívül precíz kivitel és kedvező ár mellett, a termékeink hosszú élettartama is alapvető igénye.

Amennyiben sikerül felkeltenünk érdeklődését, készséggel állunk rendelkezésére. Bővebb információért kérjük, keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén.

Mielőbbi közös sikerünkben bízva, tisztelettel:
György Attila ügyvezető, György László ügyvezető

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .